Edwin Jonker en Fockeline uit kano geslagen in kolkende rivier

Tijdens het filmen van actiescènes voor de romantische komedie Tuintje in Mijn Hart is een ernstig ongeluk gebeurd, waarbij de hoofdrolspelers Edwin Jonker en Fockeline Ouwerkerk uit een kano zijn geslagen in een kolkende Surinaamse rivier en naar beneden zijn gevallen bij een kleine waterval. De camera’s zijn total loss. De opnames moeten opnieuw.
DG – Cultuur

Read More

Eerbetoon aan Queen in tuin Paleis Soestdijk

In de tuin van Paleis Soestdijk wordt op vrijdag 8 juli een groots eerbetoon gebracht aan band Queen en frontman Freddie Mercury, die 25 jaar geleden  overleed en dit jaar 70 jaar geworden zou zijn.
DG – Cultuur

Read More

Tassenverbod bij festival nog niet in Nederland

Nederlandse festivalorganisatoren zijn voorlopig niet van plan om een rugzakverbod bij festivals in te stellen. Vanwege de terreurdreiging wordt dat in België wél serieus overwogen.
Tubantia – Cultuur

Read More

Dylan, McCartney en The Stones op hetzelfde festival?

Concertorganisator Goldenvoice voert momenteel gesprekken om The Rolling Stones, Paul McCartney, Bob Dylan en Neil Young naar hetzelfde festival te krijgen. Dat meldt de Los Angeles Times.
Tubantia – Cultuur

Read More

Vervolg Big Fat Greek Wedding is als oude baklava

Het is een beetje als die mop van de worteltjestaart alleen dan met baklava. Na lang wachten, 14 jaar in dit geval, is de zoete blijmaker er eindelijk… Vies hè? Alsof het al die jaren al ergens vergeten in een hoekje van Nia Vardalos’ keuken heeft gestaan.
DG – Cultuur

Read More

Jack Black: Kung Fu Panda zit in mijn bloed

Voor het derde deel van de animatiefilm Kung Fu Panda kruipt acteur Jack Black opnieuw in de huid van de lieve onhandige panda Po. Voor Black zit de panda in zijn bloed. ,,Ik hoef geen karakter te spelen. Po is een jonge versie van mezelf”, vertelt hij filmredacteur Ab Zagt in bovenstaande video.
DG – Cultuur

Read More

Pharrell Williams keert terug op North Sea Jazz

Het volledige programma van North Sea Jazz wordt nog een paar weken stilgehouden, maar de komst van één artiest kan de organisatie niet langer voor zich houden. De Amerikaanse rapper Pharrell Williams komt opnieuw naar het driedaagse festival in Ahoy.
DG – Cultuur

Read More

Herstel dj Paul van Dyk duurt langer dan verwacht

De Duitse dj Paul van Dyk ligt nog steeds in het ziekenhuis na zijn val eind februari van een podium op een trancefestival in Utrecht. Zijn herstel duurt langer dan verwacht, waardoor zijn optredens nu tot halverwege juni zijn afgezegd. Dat meldt zijn management op Facebook.
Tubantia – Cultuur

Read More

Backstreet Boys op proef in Las Vegas

De Backstreet Boys gaan proefdraaien in Las Vegas. Als die concerten goed worden bezocht, krijgt de boyband waarschijnlijk een vaste show in de Amerikaanse gokstad. Dat vertelde Nick Carter aan Entertainment Tonight.
Tubantia – Cultuur

Read More

Patty Brard: Jammer dat Luv de strijdbijl niet wil begraven

Patty Brard voelt zich niet gekrenkt nu haar voormalige Luv-collega’s Marga Scheide en José Hoebee een reünie plannen zonder haar. De presentatrice heeft de zangeressen naar eigen zeggen zelfs uitgenodigd voor televisieprogramma Thuis Op Zondag, om daar voor eens en altijd de strijdbijl te begraven. ,,Maar dat willen ze niet. Heel jammer.”
DG – Cultuur

Read More