Reünie van Aqua in de maak

De Deense popgroep Aqua gaat weer optreden. Dat meldt het Noorse radiostation P4. Aqua had aan het eind van de jaren negentig een wereldhit met Barbie Girl.
DG – Cultuur

Read More

Metallica kondigt na nieuw album ook nieuwe tour aan

Metallica gaat volgend jaar voor het eerst sinds 2009 op tournee. Dat liet de band aan het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone weten.
Tubantia – Cultuur

Read More

Opnamen Fifty Shades Darker bij Nice hervat

De opnamen van de film Fifty Shades Darker zijn hervat in de buurt van Nice. Hoofdrolspelers Jamie Dornan en Dakota Johnson werden door People gespot bij een kasteel in de buurt van de Franse stad waar donderdagavond een aanslag werd gepleegd.
Tubantia – Cultuur

Read More

Tarzan en Jane in origineelste liefdesscène van het jaar

Tarzan en Jane zijn terug, en hoe. In de meest originele liefdesscène van het jaar maakt het illustere duo kennis in The Legend of Tarzan.
DG – Cultuur

Read More

Natasja Froger: Mijn zoon werd uit het niets geslagen

Natasja Froger (50) heeft gereageerd op de vechtpartij waarbij haar zoons Maxim (20) en Didier (18) tijdens een show van De Toppers betrokken waren. Volgens de vrouw van René klopt er niets van de geruchten dat de twee zelf een ruzie uitgelokt hebben.
Tubantia – Cultuur

Read More

Douwe Bob: Heel belangrijk dat vriend Stijn hier is

Het is voor Songfestivalinzending Douwe Bob (23) extreem belangrijk dat hij zijn eigen vrienden en moeder om zich heen heeft in Stockholm. Vooral beste vriend Stijn maakt dat Douwe Bob vol vertrouwen de halve finale ingaat. ,,Hij trekt mij terug. Straks staat Stijn daar en dan gaan we weer effe stoeien.”
DG – Cultuur

Read More

Duizenden Belgen moeten niets hebben van Axl Rose als frontman AC/DC

Duizenden Belgische AC/DC-fans zitten niet te wachten op Axl Rose als frontman van hun favoriete band. Nadat bekend werd dat de Guns N’ Roses-zanger de plek van Brian Johnson inneemt, mochten Belgische fans kaarten voor het concert in Werchter inleveren. Zo’n zevenduizend tickets kwamen terug, meldt concertorganisator Live Nation.
Tubantia – Cultuur

Read More

Edwin Jonker en Fockeline uit kano geslagen in kolkende rivier

Tijdens het filmen van actiescènes voor de romantische komedie Tuintje in Mijn Hart is een ernstig ongeluk gebeurd, waarbij de hoofdrolspelers Edwin Jonker en Fockeline Ouwerkerk uit een kano zijn geslagen in een kolkende Surinaamse rivier en naar beneden zijn gevallen bij een kleine waterval. De camera’s zijn total loss. De opnames moeten opnieuw.
DG – Cultuur

Read More

Eerbetoon aan Queen in tuin Paleis Soestdijk

In de tuin van Paleis Soestdijk wordt op vrijdag 8 juli een groots eerbetoon gebracht aan band Queen en frontman Freddie Mercury, die 25 jaar geleden  overleed en dit jaar 70 jaar geworden zou zijn.
DG – Cultuur

Read More

Tassenverbod bij festival nog niet in Nederland

Nederlandse festivalorganisatoren zijn voorlopig niet van plan om een rugzakverbod bij festivals in te stellen. Vanwege de terreurdreiging wordt dat in België wél serieus overwogen.
Tubantia – Cultuur

Read More