Bruce Springsteen is gék op Holland

Het woensdag aangekondigde optreden van Bruce Springsteen – 14 juni op het Haagse Malieveld – wordt het 25ste ooit in ons land. Het belooft een bijzonder concert te worden waarbij de zanger (66) het album The River uit 1980 integraal uitvoert.
DG – Cultuur

Read More

Spinnin’ Records raakt weer artiest kwijt

Spinnin’ Records is voor de tweede keer in nog geen jaar tijd een artiest kwijt. Na Martin Garrix stapt ook Julian Jordan op bij het platenlabel, maakte hij maandag bekend.
DG – Cultuur

Read More

Hier is ie dan: de nieuwe K3-videoclip Jodelee

De nieuwste videoclip van K3 is vrijdag op filmkanaal YouTube gezet. De meisjes van het Vlaams-Nederlandse kleurpoptrio nemen in ‘Jodelee’ hun fans mee in winterse sferen: compleet met pinguïns, ijsberen, een sneeuwballengevecht en supersexy alpenjurkjes.
DG – Cultuur

Read More

Een filmje pakken met gebarentolk op Film Festival Rotterdam

Stuiterend van plezier en zichtbaar in spanning voor wat er komen ging, kwamen ze dinsdagochtend aan: de veertig dove en slechthorende kinderen van de Polanoschool in Rotterdam-Zuid. Naar de bioscoop, op een schooldag! Wát een pret. Het International Film Festival Rotterdam verwelkomde hen met open armen.
DG – Cultuur

Read More

Nijmeegs festival overweegt ‘racistische’ zanger te weren

Het Nijmeegse metalfestival FortaRock overweegt het geplande optreden van de Amerikaanse band Down te annuleren. De reden: racistische uitlatingen van zanger Phil Anselmo. De zanger heeft de afgelopen dagen grote commotie veroorzaakt in de rockwereld door het Amerikaanse festival Dimebash af te sluiten met een Hitlergroet en de woorden ‘white power’.
Tubantia – Cultuur

Read More

Gigi Hadid en Zayn Malik schitteren in intieme video

De eerste single van Zayn Malik bestormde vrijdag het internet. In de clip van het nummer Pillowtalk is een rol weggelegd voor model Gigi Hadid.
Tubantia – Cultuur

Read More

Armin van Buuren met Mr. Probz op wereldtour

Topdj Armin van Buuren kroop vorig jaar voor zijn meest recente album Embrace de studio in met een aantal opvallende namen. Dit jaar neemt hij ze mee het podium op en de wereld over. De beroemde dj kondigde dinsdag zijn nieuwe wereldtournee Armin Only – Embrace aan en laat weten dat onder anderen zanger Mr. Probz, jazztrompettist Eric Vloeimans en singer-songwriter Cimo Fränkel hem vergezellen tijdens de shows. Eerder werd al bekend dat ook de rockers van Kensington met de dj mee op tournee gaan.
DG – Cultuur

Read More

Zijn de Oscars echt te wit?

Zit de zaal bij de Oscaruitreiking volgende maand halfvol? Het regent afzeggingen van acteurs, blank en zwart, die overwegen de belangrijkste ceremonie van Hollywood te negeren omdat er weer geen (of te weinig) zwarte filmmakers zijn genomineerd. Of moeten Spike Lee en Will Smith gewoon betere films maken? Filmredacteur Ab Zagt analyseert de discussie.
Tubantia – Cultuur

Read More

Misdaaddrama Legend: de grote Tom Hardy Show

Criminele tweelingbroers Reggie en Ronnie Kray hebben een kapsel waar menig hipster vandaag om vraagt bij de kapper, excuus, de barbier: nat van de pommade en superstrak met een scheiding achterover gekamd.
DG – Cultuur

Read More

Eagles-gitarist Glenn Frey (67) overleden

Glenn Frey, medeoprichter en gitarist van de Eagles is op 67-jarige leeftijd overleden, werd dinsdag bekendgemaakt op de websites van de band. Frey was herstellende van een operatie die hij in november had ondergaan. Door complicaties was zijn toestand de laatste dagen verslechterd. Hij overleed in New York.
Tubantia – Cultuur

Read More